Meer resultaten voor smeedijzeren deuren

smeedijzeren deuren
Smeedijzeren deur Bouwinfo.
Geplaatst op 08-06-2015 205550. Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. We zijn opzoek naar iemand die twee smeedijzeren deuren kan maken voor ons. Wij hebben ondertussen al diverse offertes. De prijzen liggen behoorlijk hoog zoals verwacht. Zo'n 1.300 à 2.000 euro voor één deur met standaard afmetingen. Kunnen jullie ons een firma of een persoon aanraden die zo'n deuren maakt en waar de prijs/ kwaliteit goed zit? Wij horen het graag. Met de deur in huis. ANYWAYdoors wint eerste RED DOT award! Geplaatst op 08-06-2015 214038.
Smeedijzeren deuren met glas Deuren en Trappenhuis Goed Idee.
0488 72 82 21. Wij zijn momenteel gesloten. Home Smeedijzeren deuren met glas. Smeedijzeren deuren met glas. Smeedijzeren deuren met glas. Smeedijzeren deuren zijn weer in. Je komt ze vandaag de dag vooral tegen in landhuizen gerestaureerde hoeves en strakke lofts. Meestal bestaan ze uit een combinatie van smeedijzer en glas of zelfs hout want anders zouden ze nogal zwaar uitvallen. Smeedijzer is uiteraard sterk. Ambachtelijke afwerking in kleur naar keuze.
Stalen deuren en smeedijzeren deuren De Donder Deuren.
Aluminium deuren draai en schuifdeuren. ALU D8 Plaatsklaar 450. ALU D4 Plaatsklaar 450.
Deuren SDA bvba Aanbod SMEEDIJZEREN DEUREN.
VERFDEUREN EN GELAKTE DEUREN. Wie zijn Deuren SDA. Stalen ramen en deuren zijn fijn en elegant. Ze zijn een echte blikvanger in uw woning. Ze worden op maat vervaardigd en er is een heel ruime keuze van vormgeving en uitvoering. Daardoor zijn ze toepasbaar in alle woningstijlen van landelijke en strak landelijke woningen tot modern strak. De deuren worden steeds gepoederlakt waardoor de duurzaamheid gewaarborgd blijft.
StalenDeuren Deurencentrum Van De Kust.
Deurencentrum uw betrouwbare adres in Westende voor elk type binnen en buitendeur. DeurenCentrum levert naast een enorme keuze standaarddeuren ook maatwerk-deuren in iedere maat en elke kleur en lak. Omdat DeurenCentrum ook het deurbeslag en het hang en sluitwerk levert alsmede alle denkbare glasopeningen is DeurenCentrum uw One-Stop adres voor een prachtige deur. Binnendeuren glasdeuren dubbele volle deuren binnenhuis design aluminium schuifdeuren Moderne deurgarnituren deurknoppen deurgrepen en deurklinken.
Producten Jacobs Deuren.
Openingsuren ma-vr 10-12 / 13-18u30 za 10-18u zo gesloten.
Stalen of smeedijzeren deuren Afwerkingsbedrijf Schoeffaerts.
Met een specialisatie in diverse soorten metaalbewerkingen en laswerken staan we bekend om hoogwaardige afgewerkte stalen deuren op maat te leveren en te plaatsen.
Stalen deuren zijn op ambachtelijke wijze op maat gemaakt.
Glazen deuren en budgetvriendelijke deuren. Stalen of smeedijzeren deuren. Stalen of smeedijzeren deuren. Stalen deuren zijn weer helemaal in en zijn perfect te combineren met andere deuren en in verschillende bouwstijlen zoals landelijke of hedendaagse woningen maar passen ook in een moderne woning vanwege hun iets koelere uitstraling of hun strakke vorm. Voor de beglazing is er keuze uit enkel glas dubbel glas kunstglas. Het glas wordt op ambachtelijke wijze tussen de profielen geplaatst met een passende stopverf. Wenst u onderaan een gesloten paneel dan kan dit afgewerkt worden met sierornamenten naar keuze.

Contacteer ons