Op zoek naar moderne deuren?

moderne deuren
Deuren met een onzichtbare omlijsting voor een strak uiterlijk Binnendeuren en trappen Livios.
Deuren met een onzichtbare omlijsting voor een strak uiterlijk. Heel wat moderne bouwers en verbouwers kiezen deuren met een onzichtbare omlijsting om hun strakke interieur te benadrukken. Samen met deurenspecialist Brems Doors bekijken we waarmee je rekening moet houden bij het plaatsen en kiezen van deze deuren. Een eerste type deuren zonder zichtbare omlijsting zijn de pivoterende deuren al langer dan vandaag gekend en geliefd bij de moderne verbouwers. De meest gekende manier om een pivoterende deur te plaatsen is door middel van een vloerveer die 45 cm diep in de vloer wordt bevestigd.
Strakke moderne deuren Ramen en deuren tegen scherpe prijzen.
32 56 681 302. U houdt van strak en hedendaagse pure lijnen? Met Pure Line kiest u voor een minimalistische moderne stijl die de puurheid van uw woning benadrukken. Geco zorgt voor een moderne uitstraling met Pure Line gamma. U hebt er keuze in producten in gelakte kunsthars aluminium en steellook. Ramen en deuren in gelakte kunsthars. Aluminium ramen en deuren. Steellook ramen en deuren. Stalen ramen en deuren. Vind tal van realisaties volgens stijl en volgens regio. Download onze gratis brochure boordevol inspiratie. Heeft u nog vragen?
Glazen deuren Erpe-Mere moderne deuren plaatsen houtsnijwerk / Deco Deuren-De Cock.
Deco Deuren-De Cock te Erpe-Mere maakt en plaatst glazen deuren moderne binnendeuren met of zonder houtsnijwerk buitendeuren aan de juiste prijs. Kom'ns langs.
D'Hondt InterieurDeuren D'Hondt Interieur.
Gelakte of schilderklare blokdeuren. Gelakte of schilderklare blokdeuren. Gelakte of schilderklare blokdeuren. Akoestische blokdeur uit hout. Akoestische blokdeur uit hout. Akoestische blokdeur uit hout. Dubbele smeedijzeren deur met mat glas. Dubbele smeedijzeren deur met mat glas. Dubbele smeedijzeren deur met mat glas.
Moderne binnendeuren Dubostyle.
Moderne deuren of design-deuren? Houdt u van rechtlijnig en eigentijds? Kies dan voor de cleane look van moderne deuren. Strak en verre van saai. Ga voor minimalistische moderne deuren zoals onzichtbare blokdeuren imposante plafondhoge deuren en strakke deuren een waaier van materialen. Of uit een reeks design-deuren met een uniek hedendaags motief. Moderne deuren in een waaier van materialen. Dubostyle produceert moderne deuren in een waaier van materialen. Kies het type dat het best past bij uw gebouw en uw interieurstijl. Moderne deuren in alle vormen en maten. Houdt u van subtiel? Kies dan voor onzichtbare blokdeuren. Liever karaktervol en gedurfd? Ga dan voor design-deuren met een bijzonder accent. Traditionele draaideuren zijn het populairst.
Vabodeuren uw binnendeuren specialist in West-Vlaanderen Vabo deuren.
De Argenta Invisidoors hebben een strak en minimalistisch ontwerp. Geen omlijstingen geen omkasting geen scharnieren en de deur kan in beide richtingen geopend worden. Zowel in een moderne als landelijke stijl komen smeedijzeren deuren uitermate tot hun recht. Alleen het beste is goed voor u vandaar ons gamma vol massief eiken binnendeuren. Iedere stijl kan in een schuifdeur worden geïntegreerd gaande van houtstructuur lak tot glas opbouw of inbouw. U bent op zoek naar een volledig afgewerkte deur binnen een beperkter budget? Svedex / Bodor deuren. Svedex deuren zijn eigentijds en tijdloos tegelijk en zorgen voor jarenlang woonplezier.
Depover Deuren Modern.
Onze collectie moderne deuren wordt op maat gemaakt. Samen met u bekijken wij de verschillende mogelijkheden voor uw interieur en staan u bij met vakkundig advies. U bepaalt zelf de gewenste hoogte en breedte of het aantal verdelingen. De deuren in hun strak design kunt u combineren met een trap in een passende of identieke stijl. Copyright 2013 Depover nv Sneppestraat 17 8600 Merkem-Houthulst TEL.
Moderne binnendeuren De Donder Deuren.
U bent op zoek naar een binnendeur maar heeft nog geen idee wat u wilt? Dit is geen probleem bij Deuren De Donder. Wij hebben moderne deuren in verschillende stijlen van verschillende houtsoorten! Neem meteen een kijkje in ons aanbod moderne binnendeuren. Geef uw interieur een moderne tint met de binnendeuren van Deuren De Donder. Met een moderne binnendeur van Deuren De Donder krijgt uw huis of kamer een moderne sfeer. U heeft de keuze uit vele stijlen binnendeuren.

Contacteer ons