Op zoek naar schuifdeur in wand?

schuifdeur in wand
Kit met montagebalk voor schuifdeuren op de wand.
Met deze kit maakt u op een eenvoudige manier een mooi afgewerkte schuifdeur op de wand. Het belangrijkste element is een montagebalk in multiplexhout met een rand onderaan in blank tanganika-hout, klaar voor de installatie van de looprail en bevestiging tegen de wand.
Schuifdeuren Woodtex.
Al onze schilderdeuren, afgewerkte deuren en glazen deuren zijn eveneens als schuifdeur verkrijgbaar. Een schuifdeur kan handig zijn om ruimte te besparen. U kan een schuifdeur inbouwen in een valse wand. Aangezien er geen scharnieren zijn, zorgt een schuifdeur ook voor een strake moderne look.
Pocket deur Rob.
Voorts is er in deze serie een gepatenteerd systeem van beperkte inbouwhoogte met eenvoudige regeling voorzien. Er is de mogelijkheid om in dit systeem afdichtingsborstels te integreren. Kiest men voor het pleisteren van de wand, dan voorziet dit systeem speciale beugels om boven het linteel/latei te bevestigen.
Gyproc wand met een ingebouwde schuifdeur HSM Interieur Afwerkingsbedrijf.
Gyproc wand met een ingebouwde schuifdeur. Ga je starten met bouwen of verbouwen en ben je op zoek naar een afwerkingsbedrijf voor Gyprocwerken, interieurafwerking, schilderwerken? Een dressing of inbouwkast op maat laten maken? Stuur ons je plannen voor een gratis offerte te ontvangen. Stuur ons je plannen. voor een gratis offerte. We contacteren je binnen 24u. Gyproc wanden en plafonds in houtskelet bouw woning.
Focus op schuifdeuren Binnendeuren Livios.
Er zijn aanzienlijke prijsverschillen op de markt maar dat vertaalt zich ook in niet te onderschatten kwaliteitsverschillen. De schuifdeuren moeten vlot en zo geruisloos mogelijk open en dicht geschoven kunnen worden. Er zijn verschillende technische mogelijkheden voor de plaatsing van een schuifdeur. De eenvoudigste manier is om de schuifwand voor de muur te laten doorschuiven over een rail dat je aan het plafond en/of de vloer bevestigt. Dit systeem is esthetisch niet zo interessant omdat de rails en profielen zichtbaar zijn en bovendien kan je geen kasten plaatsen tegen de muur en je kan er ook geen schilderijen aan ophangen omdat die de schuifwand zouden hinderen. Dat probleem heb je niet wanneer je een voorzetwand plaatst tussen de schuifdeur en de oorspronkelijke muur. De rail tussen de twee muren wordt dus aan het zicht onttrokken. Nadeel van deze methode is dat je plaats verliest en dat die tweede wand ook wat geld en moeite kost.
Schuifdeuren in wand DM-Line.
Vraag vrijblijvend een offerte aan. Schuifdeuren in wand. Bespaar plaats met schuifdeuren in een wand. Met een schuifdeur kan je een kamer ook afsluiten. Het voordeel tegenover een klassieke draaideur is dat je geen zwaairuimte nodig hebt om de deur te openen en je zo plaats bespaart.
D'Hondt' InterieurDeuren D'Hondt' Interieur.
hoge zwart gelakte metalen deur met vast zijpaneel in glas. hoge zwart gelakte metalen deur met vast zijpaneel in glas. plafondhoge schuifdeur of mobiele wand met inox schelp op deurdikte. plafondhoge schuifdeur of mobiele wand met inox schelp op deurdikte.
Schuifdeursystemen voor inbouw in een gipsplaten wand, die afgewerkt moeten worden met een deurpost en deurlijst.
Inbouw in gipsplaten wand. Afwerking met deurpost lijst. Inbouw in massieve muur. Afwerking met deurpost lijst. Voor scharnierende systemen. Afwerking met deurpost lijst. Afwerking met deurpost lijst. Deze inbouwframes zijn geschikt voor metal-stud wanden of houten frames die afgewerkt worden met gipsplaat en naderhand afgewerkt moeten worden met een deurpost en architraaf. Let op: de schuifdeursystemen worden geleverd zonder schuifdeuren, deurpost en deurlijst architraaf. We laten de keuze van een deurpaneel helemaal aan de klant over. Natuurlijk kunt u een deurpaneel bij ons uitzoeken, maar ook veel soorten deurpanelen van andere leveranciers kunnen in onze systemen zolang het maar een stompe deur is dus geen opdekdeur en de deur aan een bepaalde dikte voldoet. Zelfs een simpele stompe houten deur kan al voldoen als schuifdeur paneel mits deze geschikt is om er een frees voor de vloergeleiding in te maken.

Contacteer ons