Op zoek naar schuifdeur in wand?

schuifdeur in wand
Schuifdeuren Gebroeders Janssen.
Schuifdeuren voor de wand. Hoewel de ruimtebesparing toch iets lager ligt dan bij de schuifdeur in de wand is deze toch nog aanzienlijk ten opzichte van de traditionele draaideur. U hoeft immers geen rekening te houden met het openzwaaien van de deur en kan uw ruimtes hierdoor veel optimaler gaan inrichten. Voor welk schuifdeursysteem u ook kiest deze hoeft de keuze van schuifdeur niet te beperken. Houten schuifdeuren en glazen schuifdeuren beide kunnen perfect met elk systeem worden gecombineerd volledig volgens uw eigen smaak. Natuurlijk stellen wij onze expertise graag tot uw dienst om samen met u de perfecte oplossing te vinden voor uw interieur en budget.
Fotogalerij schuifdeuren Anyway Doors.
Fotogalerij Anyway Doors schuifdeuren en schuifwanden
D'Hondt InterieurDeuren D'Hondt Interieur.
plafondhoge schuifdeur of mobiele wand met inox schelp op deurdikte. plafondhoge schuifdeur of mobiele wand met inox schelp op deurdikte. plafondhoge schuifdeur of mobiele wand met inox schelp op deurdikte. witte paneeldeur met planchettenmotief en blokkader. witte paneeldeur met planchettenmotief en blokkader. witte paneeldeur met planchettenmotief en blokkader. Strakke witte deur in 1 vlak met omlijsting invers draaiend met onzichtbare scharnieren. Strakke witte deur in 1 vlak met omlijsting invers draaiend met onzichtbare scharnieren.
Home VARI-DOORS Schuifdeuren.
Vari-Doors beschikt over een gevarieerd assortiment ruimtebesparende onderhoudvriendelijke duurzame en gebruiksvriendelijke schuifdeursystemen. Wij bieden u de ideale oplossing voor elke situatie in ieder segment. U kunt daarbij denken aan luxe woningbouw kantoren scholen hotels woonzorgcomplexen en ziekenhuizen. Al dan niet geautomatiseerd en voorzien van slimme domotica voorzieningen. Ook voor luchtdichte schuifdeuren kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag en denken graag met u mee in oplossingen. neem contact op met. tel 31 06 51 79 82 70.
Berkvens Schuifdeursystemen.
Een schuifdeur bespaart belangrijke ruimte. Zowel in de woningbouw utiliteitsbouw en woonzorg biedt Berkvens dit alternatief voor de draaideur.
Schuifdeuren Woodtex.
Bekijk onze nieuwe folder. Al onze schilderdeuren afgewerkte deuren en glazen deuren zijn eveneens als schuifdeur verkrijgbaar. Een schuifdeur kan handig zijn om ruimte te besparen. U kan een schuifdeur inbouwen in een valse wand. Aangezien er geen scharnieren zijn zorgt een schuifdeur ook voor een strake moderne look. Plooi of vouwdeuren zijn de perfecte oplossing als men met plaatsgebrek worstelt. Of het is sowieso een praktische en tegenwoordig ook mooie oplossing! in voorraad meerdere modellen pvc vouwdeuren. maatwerk Antos vouwdeuren stevig in hoogwaardig imitatieleder. Aandacht Voel jij al lentekriebels. Vanaf woensdag 11 maart kan je hier op onze site onze TUINSPECIAL 2015 vinden met nieuwe producten en talrijke promoties! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Pocket deur Rob.
Zo bieden wij de Pocket deur enkel of dubbel aan. Het gaat om een compleet wandsysteem. Het metalen of aluminium kader afgewerkt met gipsplaten of bepleisterd schuift volledig in de wand. Het systeem beschikt over een uitneembare rail. Voor een sobere en esthetische afwerking is er geen deurlijst nodig. ROB levert in deze reeks beslagwerk voor deurgewichten van max. 80kg of 120kg alsook voor verschillende wanddiktes. Voorts is er in deze serie een gepatenteerd systeem van beperkte inbouwhoogte met eenvoudige regeling voorzien. Er is de mogelijkheid om in dit systeem afdichtingsborstels te integreren. Kiest men voor het pleisteren van de wand dan voorziet dit systeem speciale beugels om boven het linteel/latei te bevestigen.
Gyproc wand met een ingebouwde schuifdeur HSM Interieur Afwerkingsbedrijf.
HSM Interieur realiseert je droom interieur. Een afgewerkte ruimte klaar om van te genieten. Gyproc wand met een ingebouwde schuifdeur. Ga je starten met bouwen of verbouwen en ben je op zoek naar een afwerkingsbedrijf voor Gyprocwerken interieurafwerking schilderwerken? Een dressing of inbouwkast op maat laten maken? Stuur ons je plannen voor een gratis offerte te ontvangen. Stuur ons je plannen. voor een gratis offerte. We contacteren je binnen 24u. Gyproc wanden en plafonds in houtskelet bouw woning. HSM helpt je met.

Contacteer ons