Zoeken naar theuma deuren

theuma deuren
Theuma Binnendeuren Deuren Interieur Houthandel Van Mechgelen.
Sla navigatie over. Home Interieur Deuren Binnendeuren Theuma. Kies je subcategorie. Planken vloer PVM. LCC aluminium plafonds. Binnendeuren van Theuma. Een breed assortiment binnendeuren en kozijnen die in eigen fabrieken worden geproduceerd. Een eenvoudig voorbewerkte deur voor zowel woning als utiliteitsbouw.
Inbraakwerende deuren en kozijnen Theuma.
De inbraakwerende deur-kozijncombinaties van Theuma zijn uiterst geschikt als inpandige toegangsdeur van een appartement of kantoor, en als deur ter beveiliging van o.a. private wapenkluizen en opslagruimten. De inbraakwerende deuren en kozijnen voldoen aan Weerstandsklasse 2 en 3 conform ENV1627 en EN 1627.
Deuren en kozijnen Theuma.
Theuma is een toonaangevende producent en leverancier van houten binnendeuren en houten en stalen kozijnen voor de woning en utiliteitsbouw. Naast een gamma aan deuren en kozijnen bieden wij totaaloplossingen op het gebied van binnendeursystemen. Deuren en kozijnen voor elk project.
Theuma, Bekkevoort Tel: 013351. Deuren goudengids.be.
29 mei 2012. Theuma is al jaren een gevestigde waarde in de streek en tot ver buiten de landsgrenzen als het aankomt op houten binnendeuren en stalen binnenkozijnen. Het is een fabriek dat zorgt voor grote tewerkstelling en levert heel goede kwaltieteitsprodukten.
Houthandel Lecoutere.
Daarom biedt Theuma u deuren waarmee u kunt voldoen aan de verschillende klantspecifieke eisen. Of het nu gaat om design, afwerking of een specifieke toepassing, bij Theuma vindt u een deur voor elk interieur. Zie de website voor meer info.
Theuma Bekkevoort Fedustria.
Het aanbod van Theuma bestaat uit standaard binnendeuren met verf, lak, melamine, fineer of HPL-afwerking en technische deuren, die brand, geluid of inbraakwerend zijn. Daarbovenop biedt Theuma een gamma stalen montage en inmetselkozijnen en houten montagekozijnen. Een portfolio op maat van de residentiƫle markt en de utiliteitsbouw zoals zorgsector, scholen, kantoorbouw, enz.
EBC lakdeuren Theuma.
De Theuma gelakte binnendeur kan plaatsklaar worden geleverd in stompe of opdek uitvoering. Voor een vlotte montage voorzien wij de deuren en kozijnen graag van de door u gewenste boringen, scharnieren en sloten. Schrijf u in. Volg ons op. Beste wensen voor 2018. Kom op Tegen Kanker Theuma Industrial Run.
Theuma.
Levertijd en flexibiliteit van de deurenleverancier zijn doorslaggevende keuzecriteria voor onze klanten. Als antwoord op deze vraag heeft Theuma een uniek SPEED5 programma ontwikkeld. SPEED5 geeft u de keuze uit een breed assortiment deuren en kozijnen waarvan de levertijd uniek is.

Contacteer ons