Meer resultaten voor pivoterende deuren

pivoterende deuren
Pivoterende deur.
De mogelijkheden voor het plaatsen zijn eindeloos. Natuurlijk is het ook mogelijk elke pivoterende deur aan te passen naar uw wensen. Of u zou kiezen uit een matte afwerking in hout een motiefje of glazen pivoterende deuren. Deze deuren bestaan uit een niet gefreesd deurblad met scharnieren onder en boven niet zichtbaar. De plaatsing is daarom makkelijk en perfect op maat te doen. De grote functionaliteit gaat echter wel gepaard met een klein verlies aan isolatie. Pivoterende deuren worden daarom best gebruikt in plaatsen waar een open doorgang ook perfect mogelijk had geweest. Zo krijgt u geen extra energie-kosten en kan u toch genieten van het prachtige zicht van een perfect afgewerkte pivoterende deur. Ook kan u kiezen uit een ruime collectie afwerkingen.
Glazen pivoterende deuren.
Waarom kiezen voor ons. Pivoterende glazen deuren en wanden op maat. Bent u op zoek naar een glazen pivoterende deur als Eye-catcher voor uw interieur dan hebben we bij The Doors de ideale techniek in huis om een uniek design statement in uw interieur te plaatsen. De nieuwe pivoterende scharnieren van Anyway zijn standaard uitgerust met een ingebouwde hightech comfortsluiting die actief in beide draairichtingen werkt. De scharnieren maken het mogelijk om een glazen deur tot maximaal 2800mm x 2000mm afhankelijk van het type op maat te maken en vederlicht te bedienen.
Glazen draaideuren Pglas.
Onze glazen deuren zijn verkrijgbaar in. Pglas zorgt voor een unieke deur op jouw maat. Glazen draaideuren met of zonder vloerveer pivoterende deuren. Op basis van je wens kan een glazen deur naar beide kanten openen 180. Is dit praktisch niet mogelijk? Dan zorgen we ervoor dat de deur naar 1 kant opent 90. Voor elke situatie is er een gepast scharnier al dan niet ingewerkt in de vloer. Nieuw is het hydraulisch scharnier waarvoor een uitsparing in de vloer niet meer nodig is een kleine boring volstaat. Een hydraulische scharnier zorgt ervoor dat de deur automatisch en zachtjes sluit. Heb je een brede deuropening?
DORMA Producten Openen Sluiten Glasbeslag voor draaideuren en pivoterende deuren.
Mechanische sloten en cilinders. Mobiele wanden in glas. Producten / Openen Sluiten / Glasbeslag voor draai en pendeldeuren. Glasbeslag voor draai en pendeldeuren. Deuren en wanden in glas springen in het oog. Daarom heeft DORMA een hele serie glasbeslag ontwikkeld die voor een harmonieuze symbiose van functie en design zorgen. Door het ruime aanbod aan beslagvarianten kan bijna iedere denkbare volglas constructie op een elegante manier gerealiseerd worden. Beslag voor glazen binnendeuren.
Santens Metaalwaren.
Resultaat 8 producten voor 8 artikelen. Boven en onderspeun voor pivoterende deur. draagkracht 40 kg regelbaar in hoogte zichtbare kn. Boven en onderspeun voor pivoterende deur. draagkracht 45 kg vrije keuze van draai. Boven en onderspeun voor pivoterende deur. draagkracht 80 kg vanaf deurdikte 35 mm inox. Boven en onderspeunen voor pendeldeuren. Te gebruiken in combinatie met draailager bestelnr 728. Boven en onderspeunen voor aanslagdeuren. Te gebruiken in combinatie met draailager bestelnr 72.
Pivoterende deuren Verada ramen-deuren-poorten-interieur-woonuitbreidingen gevestigd te Zwevegem.
Schrijf u in op onze nieuwsbrief. Onze klanten zijn tevreden! Bekijk onze referenties op Happybouwen.be. Bij pivoterende deuren worden de scharnieren onzichtbaar weggewerkt. Het voordeel van deze deuren is ook dat ze in twee richtingen kunnen openzwaaien.
Anohid Schuifdeuren blokdeuren binnendeuren zonder omlijsting Home.
ANOHID opgericht in 2006 is een dynamische KMO gespecialiseerd in binnendeuren zonder omlijsting meer bepaald pivoterende deuren schuifdeuren blokdeuren en ons eigen uniek concept De inverse Anodoor. Uw deuren worden op maat gerealiseerd in eigen atelier en geplaatst door onze plaatsingsdienst stuk voor stuk gemotiveerde en ervaren vakmensen. Ook voor het plaatsen van aluminium plinten of maatwerk voor vestiaire of dressing kan u bij Anohid terecht. Ieder project is voor ons uniek groot of klein. U mag dus steeds verzekerd zijn van voldoende technische kennis en ervaring. Wij stellen graag alles in het werk om u de beste oplossing te bieden voor uw interieurdromen.
Glazen design deuren met aluminium kader of plexi bekleding. Alles op maat door AVC.
Producten Deuren Pivoterende deur monovolume. Pivoterende deuren van AVC een combinatie van aluminium en glas plexiglas of kunststof zijn geschikt voor elk interieur. Deze design pivoterende deur bestaat uit een aluminium geanodiseerd kader van 47 mm dik. Dit kader is horizontaal onderverdeeld en afgewerkt met een plexi glas hout of alu plaat langs beide zijden. De monovolume deur wordt volledig op maat uitgevoerd max 3m naargelang de gewenste breedte en hoogte het aantal onderverdelingen en de afwerking. De verdeling van de vlakken aantal en afmetingen is volledig vrij te kiezen binnen de technische grenzen.

Contacteer ons