Resultaten voor brandwerende deuren

brandwerende deuren
Eribel Brandwerende deuren.
Laat het ons weten via info@eribel.be. of bel ons op 0032 3 314 70 23 Op zoek naar technische tekeningen of benor? Download hier de nodige documenten. Onze 5 processen. info@eribel.be tel: 32 3 314 70 23 Industrieterrein De Kluis.
Brandwerende deuren: voordelen en types.
Groep Eurolock biedt verschillende brandwerende deuren aan voor verschillende gebouwen. Meestal worden brandwerende deuren gebruikt in bedrijfsgebouwen en overheidsgebouwen maar Groep Eurolock biedt ook brandwerende deuren aan voor particuliere woningen en appartementsgebouwen. Op die manier kunnen wij voor ieder probleem een gepaste oplossing bieden.
Brandwerende deuren Actual Care. Brandwerende deuren Actual Care.
Nieuwe types brandwerende deuren spelen in op installatie, esthetiek en gebruiksgemak. Nieuwe types constructies betreffen onder meer brandwerende deurconstructies in aluminium, brandwerende glazen deuren, brandwerende schuifdeuren die in lichte wanden schuiven, deuren met niet zichtbare omlijsting ingepleisterd in de muur, deuren gelijkliggend met het muuroppervlak en deuren met kunststofkantlatten.
Installateur brandwerende deuren Starters.
Een opleiding van ten minste drie halve dagen hebben gevolgd, gegeven onder toezicht van de erkende certificatie-instelling. Geslaagd zijn voor de praktische proef met betrekking tot het plaatsen van brandwerende deuren, georganiseerd onder toezicht van deze instelling. Te vervullen formaliteiten achteraf.:
Lijst gecertificeerde plaatsers ISIB Fire.
Hoewel de certificatie slaat op de plaatser zelf, bevat de lijst in bijlage enkel de zelfstandige gecertificeerde plaatsers van brandwerende deuren of bedrijven die dergelijke plaatsers in dienst hebben, aangezien opdrachten met deze laatste worden afgesloten. De gegevens van de bedrijven opgenomen in deze lijst zijn bijgewerkt op basis van de gegevens ons verstrekt door de plaatsers.
Fiche nr. 3.3: Brandwerende deuren in brandwerende wanden. Prestatie-eisen. WTCB.
3.3: Brandwerende deuren in brandwerende wanden. Brandwerende deuren in brandwerende wanden. Aangezien deuren geen dragende functie hebben, wordt hierna enkel ingegaan op hun scheidende functie, met andere woorden op hun vermogen om te voldoen aan de criteria vlamdichtheid E en thermische isolatie I.
Brandwerende Deur 30 min te verven 73 cm Brico.
Brandwerende Deur 30 min te verven 73 cm. Brandwerend deurblad 30 min geluidsdempend 37 dB Thermische weerstand 2.5W/mK." Breedte 73.0 cm. Wijzig uw gegevens. Promo met bon 20%. Ophalen bij u in de buurt. Bekijk de voorraad in een winkel.
Brandwerende deuren Heinen Stalen brandvrije deuren Installeren, Construeren, Onderhouden van Metaalconstructies.
Onze brandwerende deuren vermijden elke risico op vergiftiging en brandwonden en voorkomen eveneens dat de brand zich naar aangrenzende compartimenten uitbreidt. Een doeltreffende thermische isolatie rondom de deur en een perfecte afdichting die koude rook tegenhoudt, staan hiervoor borg. We beschikken over een uitgebreid aantal brandwerende oplossingen.:

Contacteer ons