Op zoek naar inbraakwerende deuren?

inbraakwerende deuren
Mecop Inbraakwerende deurgehelen.
Deze deuren beschermen iedere woning kantoorgebouw appartement tegen ongewenste bezoekers. De inbraakwerende deuren van MECOP zijn stuk voor stuk getest en voldoen aan de zware eisen die de Europese norm draft prEN 1627/1628/1629/1630 en de Belgische norm Bosec-certificaat opleggen op het gebied van inbraakwerendheid. De deurgehelen zijn een combinatie van een metalen deuromlijsting en een gepantserd houten deurblad voorzien van veiligheidsbeslag en een meerpuntssluiting. Standaard hebben ze een brandweerstand van 30 minuten volgens Benor/Atg optioneel zijn ze ook RF 60 te verkrijgen. Het inbraakvertragend gamma van MECOP omvat het SECURITY FALCON FALCON DMA H24U en HERO deurgeheel.
Inbraakwerende deuren garantie voor veiligheid.
De Silvelox inbraakwerende deuren bieden dus niets dan comfort bij u thuis. Silvelox inbraakwerende deuren designproducten. De inbraakwerende deuren van Silvelox zijn functioneel én esthetisch. U kan ze afstemmen op elk soort architecturale stijl van een simpele moderne uitstraling tot een elegante klassieke look. Er bestaat een ruime keuze aan panelen om uw deur mee te bekleden. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijk hout dat een laagje transparante vernis of dekkende lak krijgt maar ook een afwerking met glas is mogelijk! Of heeft u graag een deur met een reliëftekening of met een spel van geometrische lijnen? Ook dat is mogelijk.
Inbraakwerende deuren en kozijnen Theuma.
Inbraakwerende deuren en kozijnen. De inbraakwerende deur-kozijncombinaties van Theuma zijn uiterst geschikt als inpandige toegangsdeur van een appartement of kantoor en als deur ter beveiliging van o.a. private wapenkluizen en opslagruimten. De inbraakwerende deuren en kozijnen voldoen aan Weerstandsklasse 2 en 3 conform ENV1627 en EN 1627. De deuren zijn verkrijgbaar in deurdikte 40 mm en 50 mm. Bekijk ons assortiment inbraakwerende deuren in onze nieuwe inbraakwerendheidsmatrix. Kom op Tegen Kanker Theuma Industrial Run.
Inbraakwerende deuren van WEBER Security behalen BENOR certificaat.
Inbraakwerende deuren model FIRE behalen BENOR attest. Inbraakwerende deuren model FIRE behalen BENOR attest. De inbraakwerende deuren van Weber Security zijn al jaren toonaangevend op het vlak van veiligheid en design. Dit werd onlangs nog eens extra erkend door de toekenning van het BENOR attest aan het model Fire het type van inbraakwerende deuren dat zich onderscheid door zijn brandvertragende kwaliteiten. De Fire die een brandweerstand van 30 minuten heeft was naast de erkenning door het Belgische BENOR ook al in het bezit van het Europese keurmerk EN 1634-1. Belang van het BENOR attest voor inbraakwerende deuren.
Inbraakwerende deuren Brandwerende deuren Gepantserde deuren Nieuwpoort De Panne Koksijde Oostduinkerke Veurne Diksmuide Middelkerke.
Zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over ongewenst bezoek. U vindt bij ons onder meer automatische sloten zelf vergrendelende sloten codesloten hangsloten cilinders sleutel. Specialist in inbraakwerende of gepantserde deuren. U bent de trotse eigenaar van een appartement? Maar u voelt zich niet helemaal veilig met de standaarddeur die de aannemer plaatste? Doe dan een beroep op Metalco West. Wij vervingen bij particulieren al ontelbare standaarddeuren door inbraak werende deuren. Een schildersdeur of een eikendeur? U kiest zelf de afwerking. Zodat u niet alleen een beveiligde maar ook een mooie deur hebt. Wist u dat sommige gemeenten een premie geven voor goed beveiligde huizen? En dat u de kosten voor de beveiliging van uw huis mag inbrengen voor de belastingen?
Blocked.
Dirk Depoorter Veurne zonwering rolluiken sectionaalpoorten ramen en deuren inbraakwerende deuren Harol Fichet Profel Koksijde De Panne Nieuwpoort Poperinge Ieper Diksmuide West-Vlaanderen.
De firma ddepoorter is verdeler van de merken Harol Fichet en Profel in de regio Veurne Koksijde Oostduinkerke Nieuwpoort Diksmuide Ieper Poperinge. depoorter depoorter dirk ddepoorter veurne koksijde de panne nieuwpoort diksmuide ieper poperingen westkust west-vlaanderen westvlaanderen west vlaanderen zonwering zonnewering rolluik rolluiken sectionaalpoorten sectionaal poort raam ramen deuren deur inbraakwerende deuren.
Inbraakwerende deuren BG Sleutel Koksijde / Ooostende.
Inbraakwerende deuren zijn een zeer degelijke bescherming tegen verscheidene vormen van inbraken. Naast inbraakwerende sloten zijn inbraakwerende deuren ook voorzien van een pantsering. Zo kunnen ze dus weerstand bieden aan de meest hevige pogingen tot braak of opensteken. Inbraakwerende deuren met een bescherming van behandeld staal verhogen bovendien de weerstand tegen doorzagen doorboren of afkraken. Aangezien het oog ook wat wil biedt Slotenmaker BG u een ruime keuze aan afwerkingsmogelijkheden qua maat materialen of kleur. Klassiek of modern er is een inbraakwerende deur voor elke smaak.

Contacteer ons